Anti duif balkon

Sinds vorig jaar trotse eigenaar van een mooie woning in Amsterdam. Helaas heb ik op mijn balkon die aan mijn slaapkamer grenst heel veel . Lees deze tips trucs om duiven te verjagen van het balkon.

En duiven op het balkon zorgen voor erg veel vogelpoep. Beste experts, ik wil graag op een diervriendelijke manier van duiven af die op mijn balkon zitten. Op zich leuk, ware het niet dat ze alles onder . Duiven kunnen geluidsoverlast geven.

Daarnaast kan aanwezigheid van duivennesten op bijvoorbeeld balkons leiden tot overlast van duivenpoep. Heb je een balkon, kan je er geen gebruik van maken omdat de duiven incluis poep om je oren vliegen! Knipoog En als zij er niets aan doen, . Zelf kunt u op balkons of vensterbanken werken met de flexibele pennen die op kunststof strips . Dier in de tuin: soorten duiven herkennen.

Hieronder een overzichtje van veel voorkomende duiven in België en Nederland.