Glutenvrije pepernoten kopen

Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Gisteren tipte lezeres Jolanda me dat Albert Heijn nu (al) glutenvrije. Gelukkig kan ik ze heel gemakkelijk zelf glutenvrij maken.

Ik heb wel eens glutenvrije pepernoten gekocht, maar wat zijn die. Ik ga dit recept zeker proberen, heb alles in huis alleen margarine moet ik nog even kopen! De beste glutenvrije pepernoten – The best gluten-free ‘pepernoten’.

Ik zocht uit waar, welke pepernoten te koop zijn en tegen welke prijs.

U kunt ook glutenvrije diepvriesproducten bestellen en laten thuisbezorgen. Actiepakket voor Glutenvrije Kruidnoten (biologisch). De online pepernoten webshop van Nederland. Van elke 1pepernoten die in Nederland verkocht worden, komen er bijna uit ons bedrijf.

Bestel Damhert Glutenvrije Pepernoten online en laat het thuis bezorgen dankzij FARMALINE, uw online apotheek. Voor kinderen (en volwassenen) met glutenallergie is het fijn om de glutenvrije kruid-of pepernoten te hebben.