Hoe zie ik of ik 4g heb

Antwoord op de meest veelgestelde vragen over 4G vind je hier. Wanneer 4G beschikbaar is vind je hier. We hebben een overzicht van alle netwerkontwikkelingen en kijken alvast vooruit: hoe ziet de toekomst van 4G eruit?

Die ene waar je nu geen service op hebt is het 4G netwerk van Tele waar je pas toegang toe krijgt als je word overgezet. Je hoeft dus nooit meer te wachten tot je ergens WiFi hebt. G tekentje in mijn scherm waar normaalgesproken 3G staat?

Hoe weet ik of mijn SIM-kaart geschikt is voor 4G?

G plus op iPhone 6sokt 20153g ipv 4gjan 2014Meer resultaten van forum. Wat zijn de netwerkmogelijkheden van mijn smartphone of tablet en. Hoe tevreden bent je over bovenstaande uitleg? Lees hier hoe je 4G aan- en uit kunt zetten.

Heb je een Telfort Mobiel abonnement met MB’s afgesloten na 1-10-2010? Kun je niet internetten met je mobiele telefoon op mijn 4G netwerk, dan kunnen er een aantal dingen aan de hand zijn. Hoe je dit moet doen, kun je hier terugvinden voor een iPhone. Heb je een vervangende simkaart aangevraagd en is deze geactiveerd?

Vraag het op Facebook, dan ziet iedereen het!

Bekijk mijn 4G-aanbod op deze pagina en lees hoe jij gebruik kunt maken van 4G. Dit heb je nodig om toegang te krijgen tot mijn snelle 4G-netwerk:. Fijn dat het netwerk sneller wordt, maar hoe zie ik dat dan terug?

G hebt, omdat je H of H+ in je scherm ziet staan. Heb ik (binnenshuis) betere dekking met 4G? Hoe kan ik zien of ik gebruikmaak van 4G? Hoe weet ik of mijn simkaart geschikt is voor 4G?

Heb ik (inpandig) betere dekking met 4G? Hoe kan ik zien of ik gebruik maak van 4G? Ben je niet zeker of je toestel 4G ondersteunt, dan ga je best na of je smartphone of tablet ook de optie ‘LTE’ heeft.

Wil je gebruikmaken van 4G internet? Hiervoor heb je alleen wel de juiste instellingen nodig op je telefoon en Mijn Simyo. Supersnel internet op je mobiel met 4G van Simyo. Bestel nu eenvoudig en snel Sim Only met 4G!

Lees hier wat 4G en LTE is en hoe je 4G instelt op je smartphone. Daarom zie je op sommige telefoons LTE in plaats van 4G. Heb je een 4G-abonnement, maar geen 4G-geschikte telefoon?

Ben je geïnteresseerd in snel mobiel internet op je smartphone of tablet, dan kun je niet om 4G heen. Dankzij 4G heb je een betere ontvangst binnenshuis, overal beter bereik en een. Om van 4G gebruik te kunnen maken heb je drie dingen nodig:.

Als je dan ziet dat er wel 4G is, maar je aan het randje van het bereik zit, dan kan dat de. Enig idee hoe laat we 4G kunnen gebruiken op de iPhone ? Komen er ook grotere databundels nu ik 4G heb? Ik wil graag weten of ik echt 4g heb op de nexus via tele2.