Kat op balkon

Ik ben alleen heel bang dat mijn kat van het balkon afvalt. Mijn vriend had laatst de deur niet goed dicht gemaakt en meneer liep op het randje . Hoe voorkom je dat een katje van t balkon afspringt?

Het balkon is voorzien van plexiglas. De opening aan de onderkant hebben we kleiner gemaakt, maar een kat springt natuurlijk gemakkelijk op . Het zonnetje begint weer te schijnen, dus tijd om weer lekker op het balkon te zitten. Nu gaat mn kat altijd aan een lijntje mee, maar dan ben ik .

Kat van balkon gevallen, afschrijvennov 2015(65) Kat aan balkon laten wennenmei 2012(64) Hoe dit balkon kat veilig makenfeb 2011(64) mijn kat is van balkon gesprongenjuni 2010Meer resultaten van forum. Ideaal aan te brengen op uw balkon of terras. Beschermd door een kattennet kan uw kat niets meer . Maak je balkon of tuin kattenbestendig met een kattennet en laat ook hen veilig genieten van het buitenleven!

Een poes kan springen van het balkon. Een hond springt niet zo gauw ergens van af dus . Wij wonen in een flat op de tweede verdieping aan een drukke weg. Ik zou mijn kat graag de kans geven om ook op het balkon te komen, maar ik ben bang dat . En dus niet via het dak of via de balkonkast andere balkons opgaat?

Ik wil mijn kat graag buiten laten, maar ik wil anderen niet lastigvallen met mijn kat op hun . Hoi, Ik heb twee poezen van beide een dik jaar oud. Ze zijn binnenkatten en tot op dit moment woon ik op de begane grond.