Koppeling tuinslang keukenkraan

Naast slangkoppelingen, sluitingen en verlengstukken voor je tuinslang, buitenkraan, sprinkler-systemen of pompen vind je hier ook de passende spuitstukken . Bij het ontwerp van de koppelingen van het Original GARDENA System staan. Ze kunnen worden gebruikt tussen kraan en slang en ook tussen slang en .

Een tuinslang gaat normaliter niet over een gewone waterkraan heen. De koppeling van een wasmachinekraan is daarvoor te groot. Ik zoek dus een koppeling die tussen de douchekraan en de tuinslang past. Ik wil graag de perlator van mijn keukenkraan schroeven en er een gardena-koppeling voor in de plaats schroeven, Het ziet er naar uit dat mijn .

Gardena koppelingen kopen bij HORNBACH. Wanneer je de tuinslang wil aansluiten op de kraan, heb je daar een koppeling voor nodig. Snel, betrouwbaar en waterdicht voor gebruik tussen kraan en tuinslang of. Alle koppelingen zijn voor langdurig gebruik, van een kwaliteit waarop u kunt . Aangezien ik een leek ben in dit soort dingen vroeg ik me af welke koppeling ik nodig heb om een tuinslang aan deze kraan te bevestigen? Sproeien zonder kraanberichtenapril 2011Tuinslang aansluiten op douchekraanberichtenaug 2009Meer resultaten van forum.

Gardena koppeling keukenkraan \u20Tuinmeubelen intratuin,rh:tem-ekb. Slangaansluiting,rh:hobbybrouwen. Van keukenkraan naar gardena-koppeling,rh:hobbybrouwen.

Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.