Kruidje roer me niet kopen

Op zoek naar Kruidje-roer-me-niet (Mimosa pudica) D cm? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Mimosa plant kopen en thuis laten afleveren.

De mimosa pudica, ook wel ‘kruidje-roer-mij-niet’ genoem is inclusief het plastic potje . Kruidje-roer-me-niet is het gehele jaar binnen op te kweken bij ca. Eventueel de plant of keer verspenen. Eind augustus kocht ik voor mijn moeder een kruidje-roer-mij-niet.

Het kruidje-roer-me-niet beschermt zich tegen herbivoren door zijn bladeren dicht te vouwen bij aanraking. Dit gaat zo snel dat een dier daarvan schrikt en niet . Mimosa Pudica (Kruidje-Roer-Me-Niet). Voor sfeer in tuin en huis shop je natuurlijk bij Tuinland. Voor 15:uur bestel morgen in huis. Kruidje-roer-mij-niet (Mimosa pudica) behoort tot de vlinderbloemenfamilie (Leguminosae of Fabaceae).

De plant komt van nature voor in tropisch Zuid-Amerika . Kruidje-roer-me-niet is een heel wonderlijk plantje. Wanneer men de blaadjes aanraakt, vouwen deze zich samen en gaan hangen.

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Gardena, Hartman, Karcher Aanbiedingen in tuingereedschap, partytenten parasols. Het is goed mogelijk om het kruidje-roer-me-niet in Nederland en België te houden. Binnenshuis is het in de zomer warm genoeg.

Bestel uw Kruidje-Roer-Mij-Niet (Mimosa) zaden online tegen groothandelprijzen. Vandaag bestellen = morgen in huis. Bloemzaden bestellen: Kruidje-roer-me-niet Randjesplant borderplant Potplant Kamerplant. Zaadhandel voor al uw plantenzaden bloemzaden.

Kruidje-roer-mij-niet wordt ook wel verlegen meisje of gevoelige mimosa genoem bij aanraking van de bladeren vouwen deze zich samen. Kun je die hier bij de intratuin ofzo kopen? Is toch gewoon een kruidje roer me niet ofzo ? In Het Nederlands is dit Kruidje-roer-me-niet. Mimosa pudica of kruidje-roer-me-niet is een leuk plantje waarvan de blaadjes dichtklappen bij aanraking of stevige wind. Toch is de geur van deze bloem niet de reden dat deze in dit lijstje opduikt.

De foto bovenaan dit artikel laat het kruidje-roer-me-niet zien. Kruidje-roer-mij-niet of gevoelige mimosa (Mimosa pudica) behoort tot de vlinderbloemenfamilie (Leguminosae of Fabaceae). Het is een kruidachtige plant die . Je raakt hem aan en hij vouwt zichzelf op. Dit ter verdediging van vraatzuchtige insecten.

Superfoods kopen bij Kruidje Roer Me Niet. Houdt u zich veel bezig met uw gezondheid en zorgt u graag goed voor uw lichaam? Potplant, die op aanrakingen rea geert, de blaadjes vouwen toe en openen na korte tijd opnieuw. Staat bij voorkeur op een lichte, .