Stiga grasmaaier start niet

Ik zit hier met een benzine grasmaaier maar heb een probleem. Heb de luchtfilter al uitgekuist, nieuwe benzine ingedaan, bougie verandert, . Bosmaaier start haast niet, en loopt een paar seconden. Dat hij niet start of dat je het niet meer uitgetrokken krijgt ? Wat moet ik doen als de motor niet meer start?

Onthou dat de choke gebruiken terwijl de motor draait, de motor kan . Opeens hield de grasmaaier er mee op, en wou niet meer starten.

Beste leden, Ik geen idee of het hier moet, maar het lijkt me wel de beste plaats die ik kon vinden. Hallo allemaal ik heb een Sabo zitmaaier die Niet aan wil Slaan ik heb de accu. Spuit start piloot in het luchtfilter als het koud is dan starten ze ook al wat beter. Keb geen verstand van grasmaaiers maar ik meen idd een keer te. Ik denk dat ie niet start zonder het mes want dat dient als vliegwiel.

STIGA – meer dan jaar ervaring en een hart voor kwalitatieve tuinmachines. Geniet van slim tuinieren met Stiga. Weinig lawaai, betere ergoomie, beperkte trillingen in de handgreep en niet te. Benzine Grasmaaier TWINCLIP SEQ B.