Tea tree plant

Treat skin irritations with fresh leaves from this windowsill-grown plant. Je ziet het in steeds meer cosmeticaproducten terug: tea tree oil. Klinkt lekker groen en plantaardig, maar is tea tree oil nou wel echt zo’n prettig .

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder! In het jaar 17werd de boom ‘teatree’ genoemd door James Cook, die op zijn.

Daar maakte hij er thee van, vandaar de naam ‘teatree’, of theeboom in het.

De plant komt van oorsprong uit Nieuw-Zeeland en het zuiden van Australië. De naam tea tree (= theeboom) werd aan de boom gegeven door James Cook, die . Leptospermum scoparium, commonly called mānuka, manuka myrtle, New Zealand teatree, broom tea-tree, or just tea tree, is a species of flowering plant in the . Tea Tree Oil (of: teatree-olie) is een product met gezonde, verzorgende en. Bovendien wisten zij waar deze planten het beste bij te gebruiken waren. Dyer, Master Naturalist and Master Gardener.

Native to eastern Australia, Australian tea tree plant (Leptospermum laevigatum) is a . If you live where the weather is warm, you can plant melaleuca tea trees in your garden. Otherwise, growing a tea tree in a container is a valid .

General Description: The main source of commercially-produced tea tree oil, Melaleuca alternifolia is an efficacious natural antiseptic once heralded as ‘a .