Vanillestokjes kopen supermarkt

Vanillestokjes met een bekende romige en fijne smaak voor desserts en bakproducten. Maar bij koks zoals Nigella Lawson zie je vaak donkerbruine vanille in grote flesjes van goede kwaliteit. Wat is het verschil tussen die van haar en de mijne en kun je die ook in NL kopen?

Ik koop ze meestal bij de supermarkt. Vanille heeft een romige, fijne smaak. Zeer geschikt voor zoete gerechten zoals taart, ijs en chocolade, maar ook goed te gebruiken bij sommige schelpdieren . Daar moet vanille extract in, van Nigella moet dat natuurlijk extract zijn.

Maar aan de vanille in het bakschap van de reguliere supermarkt wordt nogal eens wat onnodige aroma of suiker toegevoegd. De enige site in Nederland met alle aanbiedingen van alle supermarkten! Er zijn resultaten gevonden in de categorie Vanille stokje.

Waar en van welk merk kan ik een goed vanille extract kopen? Ik heb een potje merg gekocht bij zo,n groene supermarkt waar ze alleen . Volgens mij heb je ze niet in de supermarkt? Waar herken je een goed vanillestokje aan?

In dit artikel vertel ik je meer over goede vanille, hoe je dat ziet en waar je.

Je hebt vast wel eens een stokje in de supermarkt zien hangen, . Uit mijn jeugd herinner ik me lange, volle vanillestokjes, harig, vochtig,. Met die kurkdroge vanillestokjes die je vaak in de supermarkt aantreft .