Vergeet mij niet zaadjes

Wie kent ze niet, het leuke plantje vergeet me niet. Het vergeet me nietje is gemakkelijk te kweken, vooral met deze zaai setjes. Een bedankje wat ze zeker niet zullen vergeten 4-kleurendruk zakjes, formaat x cm.

Vergeet me nietjes in een doosje, blikje of zakje. Leuk om als cadeau te geven, maar ook leuk om zelf van te genieten. Prachtige Bedankje met bloemzaadjes.

U kunt een keuze maken uit zonnebloemen, vergeet mij nietjes, geluksklavertje of (eetbare) bosaardbei.

Vergeet-me-niet zaden voor jouw siertuin. Lees ook over hoe je de Vergeet-me-niets zaadjes zaait en wat de symbolische betekenis is. Lief groeicadeautje met vergeet-mij-nietzaadjes voor tuin, balkon of terras.

Terracotta bloempotje, met zakje zaad en potgrond-tabletten. Bestel uw Vergeet me niet Indigo Blue zaden online tegen groothandelprijzen. Vandaag bestellen = morgen in huis.

Bestel uw Vergeet-mij-niet Nijntje zaden online tegen groothandelprijzen.