Vergif voor bomen

Een flinke boom heeft flinke wortels en je weet echt niet hoe ver het gif zich verspreidt. Ik wil een boom doden, hoogte zo’n meter, hoe pak ik dit het beste. Stelling: het vergiftigen van bomen zet de beheerder buitenspel.

Als je geen bewijs hebt, dAn kun je niets beginnen’. Bestaat er een soort vergif waarvan bomen slechter worden en daarna dood gaan? Ik hoor hier en daar weleens over boeren die een boom . Ik zit zelf in de chemie dus weet wel welke stoffen een boom kunnen laten afsterven.

Echter ben ik niet op de hoogte welke nu het minste . Als ik het zo moet gokken op de foto staat hij aardig uit de erfgrens en hij neemt niet veel de zon weg uit jouw tuin. Ik heb een grote boom in mijn tuin staan welke ik weg zou willen hebben,mijn over buren vinden hem geweldig. Nou, ik heb een boom in mijn voortuin staan die ik weg wil hebben.

Omdat ik niet de middelen heb om hem om te zagen wil ik heb via een . Een nog onbekend persoon heeft vergif gespoten in de platanen in Eindhoven.