Waar kan ik droogijs kopen

ICS produceert droogijs uit gerecycled co2. Droogijs kan binnen een uur bij onze klanten worden geleverd. Ook levering aan particulieren in kleine .

Maar waar kan ik zo’n kleine hoeveelheid droogijs kopen? Omdat ik het een beetje speciaal wil maken en olie niet veel beter schijnt te koelen dan luchtkoeling gaat mijn keuze uit naar droogijs. Snelle en goedkope levering van droogijs, ook wel dry ice.

Dit zijn niet de enige bedrijven waarbij droogijs gebruikt kan worden uiteraard.

Droogijs wordt over de hele wereld veelvuldig toegepast als hét duurzame en effectieve reinigingsmiddel. Droogijs kopen kan makkelijk en snel bij KroTech! Om een rookeffect te creëren, ben ik op zoek naar ‘droogijs’. Weet iemand waar ik dat in kleine hoeveelheden (max. 1kg) kan vinden?

Droogijs, Dry-ice, Trockeneis, Carboglace, UN-nummer 1845. Overal waar ongewenste warmte ontstaat en moet worden afgevoer kan droogijs een uitkomst .