Wat te doen tegen hondenpoep

Er schijnen middelen in de handel te zijn om honden af te schrikken, bv spiritus. Misschien heb je zelf wel één of meerdere honden en ben je hier ontzettend blij mee. Maar misschien heb je wel een hekel aan honden, ben je vroeger ooit .

Dog away als afweermiddel tegen honden – product om honden te weren. Wat mij betreft mag je erover rellen en dreigen de politie te bellen :). Voor honden kan ook peper op de betreffende plek strooien helpen.

Zij zal ontkennen en dan is het jouw woord tegen het hare.

Hondenafweermiddel – Page 2maart 2008Meer resultaten van forum. Nu is mijn vraag wat kan ik hier tegen doen? Ik zou eerst het gesprek aan proberen te gaan met de buren.

Er zijn hier honden bij mij in de buurt die het bij mij in de tuin doen. Kan ik iets in de tuin strooien zodat die hond afschrikt? Er wordt steeds tegen ons huis aangeplast door een hond(en).

Helaas zie ik het nooit gebeuren dus kan degene ook niet aanspreken. HondenForumberichtenjuli 2014Wat tegen andere opdringerige honden te doen. HondenForumberichtenapril 2013wat te doen tegen springende honden?

Poepende hond – Infopolitie: Vraag en Antwoordforum. Zonder bewijs konden zij uiteraard niets doen. Toch regelmatig heb ik last van hondepoep voor de deur, maar kan niet altijd bewijzen dat hij het was. Wat heb ik nog meer nodig om zulk gedrag te stoppen. Daar kan de politie dan niet tegen optreden als ze dat niet op heterdaad constateren.

Home›Forums›Conflict met de buren›Dieren›wat moet ik doen tegen een. Ook is er volgens mij spul te koop wat honden niet aangenaam .