Zaadjes vergeet me nietjes

Een bedankje wat ze zeker niet zullen vergeten 4-kleurendruk zakjes, formaat x cm. Wie kent ze niet, het leuke plantje vergeet me niet. Het vergeet me nietje is gemakkelijk te kweken, vooral met deze zaai setjes.

Prachtige Bedankje met bloemzaadjes. U kunt een keuze maken uit zonnebloemen, vergeet mij nietjes, geluksklavertje of (eetbare) bosaardbei. Vergeet me nietjes in een doosje, blikje of zakje.

Leuk om als cadeau te geven, maar ook leuk om zelf van te genieten.

Vergeet-mij-nietjes zijn ook nog eens makkelijk te kweken in de tuin, in een bloembak of bloempot. Vergeet-mij-nietjes vanaf zaadje opkweken en zaaien. Met deze zaden plant je je eigen vergeet-me-nietjes blauw. Juni-augustus zaaien op een zaaibed en in oktober-november uitplanten.

Lees ook over hoe je de Vergeet-me-niets zaadjes zaait en wat de. Het vergeet-me-nietje is één van de kleinste bloemen met tal van legendes en een .